NEEEEEEEEW MOOOOOOOOOOOON!

NEW MOON IKVÄLL BABY! Tonight blir det dreggeldreggel framför bioduken ;)
ÅÅÅÅÅH! vad jag har sett framemot detta :D
Folket som ska joina och uppleva samma, förhoppningsvis, lycka är : Max, Ramtin, Tiemo, Emil, Elsa, Nelly, Elin, Daniel och Jimmy. Och, kära läsare, notera att det är fler killar som går än tjejer :OOO Min teori lyder så här; Antingen så vågar de bara inte erkänna att de faktiskt diggar Twilightsagorna eller så är de så omegasmarta att de fattar hur många kärlekstörstande tonårstjejer som kommer vara där! Humm....

Jäjä. Nu ska jag ääääta sedan drar jag iväg på äventyyyyyyr :DDD
Oj. Och btw! Jag har kramat typ 90 pers idag :)) gr8 day!

hurra hurra hurra för Fredriiiik

Deeeeeeeet är onsdag! Men inte vilken onsdag som helst. Denna dag är nämligen min gode vän Fredrik Välmes och hans syster Jennys sextonde födelsedag :D G R A T T I S guys <3

Idag fick jag ett litet klagomål om att jag inte nämner Maxan och Ebbamull i min blogg. Så jag tar mig nu i kragen och skriver till er varsin text ;)

Ebba Bagge :) punkt 1. Fett häftigt namn. BTW lixom. Har inte riktigt tänkt på det, men jösses. Det är en såndär sällsynt klang på det. Häftigt! (mummlar för mig själv: "Ebba Bagge" - jo, det funkar riktigt bra (yyy))
2. Ledigt ("lätt" med andra ord) min närmaste tjejkompis i klassen som är så otroligt snäll hela tiden. Och glad för den delen :D
3. Och killar in tha house! Hon är inte bara söt som socker inuti. En smal, blond tös med supermodellben. Det är en utmärkt beskrivning på Ebba .)

Max Sonebäck :)
Det var DU som klagade så nu vettuu.. ;) Maxan är som en lugn ljummen vind som sveper genom kropp och själ. Han är alltid, (oftast mot Ramtin d:) oförklarligt snäll.
Smart är bara förnamnet.
Han bryr sig om andra och får mig alltid att tänka bättre om mig själv. En riktigt peppboll med andra ord.
Och här! bland det bästa :D - han gillar Disney :O C O O L I N G. Love it!

På fredag ska jag se New Moon. It´s going to be awsome :D
På lördag ska jag hundraprocentsäkert träffa Välme :D
På söndag ska jag leta jacka med Grek :D och då kära vänner. Då kommer snön komma. Robins jacka kommer nämligen ha en magisk snökraft. Äntligen! säger jag bara.

-här skulle det egentligen vara feta bilden på Fredde men jag sitter vid fel dator. SNYFT! Ni får helt enkelt tänka er en mörk snygging i sina bästa år ;)-

over and... justdet! OUT

en månad t juuuuuuul. så kul :DDD

Tjenamorsen :DD Temavecka i el school - SUUUPERCHILL!
Hum..? Jösses det var ju år och dagar sedan jag bloggade, vad ska jag nu uppdatera med... vad kommer jag ihåg framför allt d:
Jo! I helgen var jag sick. Så sjuk att jag lyckades mata mig igenom sju HELA filmer. Gott folk, det är bara en äkta soffpotatis som kan klara något sådant .) Så här får ni en betygslista på de spanade rullarna:
- Knowning. 5½
- Flickvänner från förr. 4
- Vad kvinnor vill ha. 5
- Brokeback mountain. 7
- Åter till Coldmountain. 7
- Training day. 6
- Wallander - prästen. 3

Sådär. Nu har ni fetaste filmlistan med rankningsbetyg - varseegod d:

Eh... nu ska jag duscha. byebye miss america bye.

 C Ya


heyhoo

Tjenamorsen! Jag har ont i huvudet och i armen - ja, jag har tagit fläsksprutan och jösses måste jag säga! vad ont den gjorde att ta. Inte ok! Idag var kemiprovet inställt. Skönt.
Helgen var en riktigt seg en. Fredagskvällen startade upp och avslutades med att jag satt barnvakt åt tre söta små flickor. Vi tittade på Pippi Långstrump (inget mig emot xd), lekte häst, café, kurragömma, tittade på bokmärken och gossedjur och la cirka en miljon pärlplattor. Hehe. OCH! höll på att glömma det viktigaste. Jag bytte min första blöja på någon :O Inte illa huh?
Lördagen och söndagen betod av plugg och filmer + glass. Det var ändå rätt så myyys.
(Allt som är skrivet innan detta skrevs igår. Var dock för trött och lat för att lägga ut det då d: )
EH... och nu orkar jag inte skriva något över huvud taget xd

pöööss


sxy giiirls


P!NK IS (ALMOST) IN THA HOUSE BABIE!

Heejsanhoppsan i våtdräkten! :D Hur rullar livet? Själv har jag ont i huvudet, fryser och känner mig allmänt seg. Men dessa obehagliga känslor är endast fysiska, mitt psyke å andra siden mår prima ;)
Dagens första höjdpunkt hägrade sig då Ebba glatt påminde mig om att det var film på spanskan och att spanskalektionen på torsdag är inställd, vilket är lika med en skönskön sovmorgon till elva :DD
Dagens andra höjdpunkt var då Max återigen fixade fram vatten åt mig. Sicken härlig vän jag skaffat mig <3
Tredje höjdpunkten skulle visa sig vara något barnslig. Spanskafilmen vi skulle se var nämligen "Hitta Nemo",-den bästa animerade filmen ever!
Efter lektionen så träffade jag Robin (fjärde h.p). Det var asnice. Vi gick hem till mig en kort stund och kollade snabbt igenom gamla skolkataloger. Och helt ärligt. Robin var världens sötaste pottfrilleunge ;))
IMORGON ÄR DET PINK SOM GÄLLER. *LYCKLIG*


(en liten kik på min nya jacka ;))


22.05 - seg som ett tuggummi

Halluu :)) Sitter på min systers rum och väntar på att hon ska duscha klart så att jag kan hoppa in.
DÖÖÖ, vad det är måndag imorgon. En hel vecka kvar tills det är helg igen - inte ok! MEN, på tisdag så blir det bullar och kalas i Globen med Klara. Vi ska nämligen på Pink då - yey!

jag diggar min syster. starkt!

livade(HÖHÖ)lördan

Urk sicken seg lördagsafton... Tanken var från början att ett gäng skulle gå på bio men som ganska ofta är folk (ink. jag) galet dåliga på att planera och blir därför väldigt opeppa, så allt slutade med att det inte blev någon bio. Istället har jag suttit hemma och pratat med Robin i telefon - vilket iof har varit AASnice och givande. Vi har till och med kommit på en plan som ska hjälpa oss att finna kärleken - Love it! :DD Dock dog hans mobil och nu sitter jag här i min ensamhet...xd

Så, vad har jag gjort denna dystra höstlördag? JO! jag har varit i Farsta och checkat "Fars-da" (fattar ni?- Robin gört iaf!) -present. Och i och med att min käre pappa inte läser min blogg kan jag glatt tala om att vi fann en snyggsnygg jacka (lite Edward Cullen-style) i den första affären vi gick in på. Gött.
Själv införskaffades en jacka och ett par skor :DD Ännu göttigare xD
OH! Idag såg jag ett par galet fina ögon. De satt på en söt kille (a) thii

PUNKT


(sötkille_93)
  

mkt tiemo :DDD

Jösses gudars himlarns! Jag har en hel lista på saker som jag ska "nämna på bloggen" denna afton. Tänk om jag inte kommer ihåg alltihop...

Dagens vän som tydligt visar att han ställer upp i vått och torrt (typ bokstavligen xd).
Priset går till Tiemo Schramm!

Therese: Tiemo, du hänger med och köper tamponger right?
Tiemo: Javisst, jag har ju all tid i världen! ;)

Tiemo får också priset: "Första mannen som medverkat i ett utav mina tampongköp". Bra jobbat Tiemomannen :D

Han (Tiemo) ska la även nämnas för att han erbjöd mig sitt röda fint polerade äpple :D

Idag fick jag en grymt stor droppe på axeln :O

Det VAR en helt okej laxsoppa i skolan. Eller hur Ramtin?

Nej sjutton, jag kmr inte på mer saker...

JO, Ebba -( :DDDDD <33333 ) (yyyy)  ;)


de nämnda pojksen ;)


Alltså checka in droppen :O halva tröjan blev ju för farao genomskinlig!
Nej, men typ iaf xd

Gött på folk!







ej klarissimo ännu..."/

Hopp. Nepp. Precis som jag befarade. En hel del spanskagrammatik kvar. Suck! Men senast om en timme MÅSTE jag vara klar, annars förmultnar jag..

Oh, glömde tala om att jag och Ebba ROCKAR FETT på badminton. Alltså, när jag säger rocka fett så menar jag verkligen typ hardcorefettttigt! Galet grymma var vi ;) (y)

Elsa, Elin och Robin kom t Sjödal idag - igen :D Det börjar bli liiiite genomskinligt nu mina vänner. Att ni vill gå där med mig alltså d:  Nejmen det var göttgött :D, dock hann vi bara hälsa på varandra för sedan skulle jag, som duktig student, gå på en frivillig extra kemilektion ;)... okej nej. Genomskådad. Jag gick för att jag är dålig. Jag kunde inte det vi borde kunna vid det här laget, men nu har det lossnat. Greeeat!

Jösses, nu måste jag fortsätta plugga. Önska mig lycka t (aaa) <3

Over and ooooout!


summerpic. <3


pluggpluggochåterplugg

Jag måste börja mitt inlägg med att tacka Max för vattnet igår och Tiemo för filen ;) Tack!

Nu ska jag bara kort tala om hur mkt mitt liv drygar sig i några få punkter

* Klockan är fem på eftermiddagen. Om ungefär två timmar är planen att jag ska ha pluggat klart inför mitt spanskaprov som inleder morgondagen. YEY
* Jag är så galet trött att efter middagen ska jag nog gå och lägga mig.
* MEN, sorgligt nog så veeeet jag att jag inte kommer ha hunnit plugga klart t dess, utan efter middagen så kommer jag behöva sätta mig någon timme till och försöka lära mig ett galet jobbigt och främmande språk. YEY nr2.

Jäjä, uppdaterar med mina resultat later!

seeee youu. hångel

(här får ni en uppmuntrande bild d:
JA GOTT FOLK! det är ok att känna sympati för stackarns lilla mig)



sammanfattning

Huuujedamej! Nu har skolan dragit igång igen. Kul att träffa alla. Drygt att börja tänka.

Lovet var awsome. Många härliga stunder tillsammans med kompisar :))

Ebba målade min hemnyckel. Det blev fiiiiiiiiiiint (aaaa)

Over and out!

RSS 2.0