tillbaka

Hallå allihopa! I´m back ! Jag har nu beskökt fina norrland i en vecka och det var som vanligt mycket lugnt och fridfullt. Det var i stort sett bara jag, mormor och Erica hemma på gården-  vilket var suuper najs! Vi gjorde inte så mycket, njöt mest av varandras sällskap.Men när vi inte gjorde det; Erica kollade ûbermkt på tv. Mormor jobbade. Jag själv strosade omkring som en salig ande. Jag tackar för denna fina vecka <3






Vi var självklart tvugna att känna på den mysiga snön<3


..och såhär blir brallorna efter en ut
edag med syster <3


vi bakade även semlor på fettisdagen! (och nej, jag åt inte alla själv..)


jag tog då stenhårt på mig rollen som hemmafru, därav det orginella förklädet ;)


RESULTAT!! :D

Nej, jag måste gå nu och fixa pizza. Hare bra så hörs vi snart igen! <3


hallåå Norrland <3

God morgon kära vänner! Om ungefär en timme så åker jag opp till norrland och risken är stor att jag inte kommer ha tillgång till bloggskrivning den närmasta veckan.
Igår kväll hade jag en ca 4 timmars lång trevlig pratkväll med Elsa, Klas och Robin - mkt nice<3 Igår var jag ju även på "skivstång" och utan att överdriva så la man väl på ett par hundra vikter x) så det spänns nu väldigt härligt i mina biceps.



härligast<3


här ser vi vad Robin tjatade om att spela hela kvällen (nej, faktist inte :P) Elskling kikar även sött fram i bakgrunden - föresten lycka till idag ^<3



vi kom också på att Robin har en speciell pose som han intar varje gång han snackar i telefonen. om ni inte ser exakt hur det ser ut på Robin så har vi käre Klas som visar allt på pricken!
 

Hoppas nu att alla har ett riktigt skönt lov, så hörs vi när skolan börjar dra igång eller om man känner för att smsa eller ringa för ett trevligt samtal mitt i ledigheten - jag väntar redan på Klasson <3
Hare BÄST ! <3

ps. tack Robin för att du önskade mig 8 härliga frukostar, jag fick nämligen min första mumsiga grötfrukost imorse ;)


spoorlov :) <3

Hejsan äntligen sportlov ! - nu ska det njutas. Vi börjar med en helkväll med the crew ;) och imorgon bär det av till Härnösand med syrran. det blir ett snabbt bildinlägg nu, ska nämligen åka och träna om en kvart :)



jag och broder, enligt vissa knäppgökar <3



här har vi de söta KG <3


världens härligaste vårsol fick vi syn på denna dag <3

semlor imorgon x)

Hallåjsan, sitter just nu och försöker avrunda min bokrecension - inte det lättaste om man säger så. Idag körde jag och Klasse en tävling - en "störst och längst-tävling" och sry Klas men inte så oväntat så vann jag det finns ju lixom en anledning till varför jag har kallats Biffen. Dock var du en VÄLDIGT god motståndare :)
Fick även en liten lapp på fysiken med terminens betyg ... - MVG !!! så nice ;)    Något annat bra som även hände i skolan är att jag utförde mitt uppdrag. Det är tyvärr topphemligt och är bara till för de som ger mig dem och mig såklart. ooo och Micke var tillbaka idag :D men stackarn asså, gjorde ont på mig bara jag tittade på armen.
Senare efter skolan var jag och mammo på step-up och jag bad varje sekund för att jag skulle skada mig och behöva sätta mig ner eller gå där ifrån. Varje minut var en plåga, det var dock inte så jobbigt fysiskt, men psykiskt :O att vara sämst är något jag föraktar, och komma in mitt i terminen när alla kan alla steg utom en själv så är det bara förnedrande. Konstigt nog så tror jag faktist att jag snart kommer ge efter och hänka på ett till pass, men då vore det mkt trevligt om någon kär kompis kunde följa med, så får du stå i skamvrån med mig :D
noo - back to bokrecension, och imorgon är det semlor och en superkväll med gänget som gäller ! <3


the supergirls <3, minus Becka "/ <333

 

mkt om robin nu, men thailand :O <3

Jag överlevde ! Jag skulle ju som sagt på bio med min moders guddotter Noomi, och visst, jag visste att hon inte skulle vara den trevligaste och jag var fullt förberedd på en ickesåkul-kväll, men asså -- en 6åring ska inte vara så kaxig ojojoj.. tillslut blev det lite lungt, då vi satt i biosalongen men annars... men hon kompleterade sitt dåliga beteende med sitt söta lilla ansikte, så detta kanske blir en årlig upprepning :P

ooo plus att vad fick jag reda på alldeles nyss? -Jo vår kära kamrat och min kärleksboss ska åka till Thailand om 6 dagar :O!!!!!! så nice för honom :D (dock inte sååå kul för oss, menmen.. han förtjänar lite semester efter allt slit för att fixa till mitt kärleksliv)  Grattis Robin!
och påtal om grattis - Grattis Wille :D

allt för mig för idag , hare toppen <3


på ngt sätt mkt typiskt Elsa, dock var detta typ 2 år sedan. alla som vill ta åt sig (jag vet vilka som ska ta åt sig) - hoppas att ert plugg gått bra idag och att det visar i provresultaten ! <3


grattis fialotta <3

Hallåjsan ! Vilken seeeeg dag må jag säga, aldrig varit på maken så långsam. Becka somnade till och med på svenskalektionen x) dock var hon inte ensam om det, men jag tycker ändå att det var mkt lustigt.
En aning tomt nu när Jimpan inte är i skolan (ett nytt smeknamn jag nyss kom på), men vi klarar oss. Imorgon ska alla fysikare få tillbaka sina arbeten - vi är mkt spända :S Imorgon ska jag även på bio med en liten tjej som heter Nomi, dock så vet jag inte hur På jag är, men jag ställer ändå upp för laget lixom (min mor och syster)..x)
Ojjj jag glömde ju den viktigaste saken! Idag är det nämligen den 17 februari och vems födelsedag är det då om inte ...FIALOTTAS :D Grattisgrattisgrattis den tredje musketören! Du är nu 16 härliga år så det är bara att sätta sig bakom ratten och gasa på ;) Ska oxå tillägga att Wille fyller år imorgon, det får vi inte glömma :P
Ikväll ska jag och mi madre på aerobics :P, Klas kunde inte hänka - så mkt plugg stackarn <Lycka till med allt<3> men jag och min mor kommer iaf äga hela dansgolvet, det kan jag säga er på en gång, hahah!

Hare stjärnstoppsbäst! /<3



här har vi lyckosten som redan nu är ledig!! <3

superduper killen, number 1 !!<3

Tjoohoho!! Jag satt och skrev min otroligt tråkiga bokrecension på datorn och vem logga då in på msn om inte.... SUPERDUPER KILLEN - ROBIN !?!?! :O, min morgon, min dag och kväll ljusnade genast och jag skrev  ett glatt "tjoohoh" till honom, och det var början på ett dundersamtal. Vi talade om en massa skojj, när det tillsist blev en gnutta allvar. Ur detta allvarliga samtal så mådde jag genast 1000000 gånger bättre och Robin utsågs till min kärleks-kompis, dvs kompisen som får en att fatta rätt beslut och må bra. Han är nu boss för matchmaking-gruppen i mitt huvud ;) (så alla tjejer där ute som behöver hjälp med kärleken - jag har killen för er !!!! :D (är jag inte schysst va robin?, fixar flicks åt dej :P) ).

Imorse fick jag en Ûberkram av Klas, mkt najs !<33 Sedan begav hon och jag oss till mattelektionen, där vi faktist fick ganska mycket gjort, plus att vi lyssnade på uppiggande låtar och sjöng med lite halvhögt x)
Vår kära risgrynsgröt som ALLA sett fram emot hela helgen fick vi inte :*(, dock var det en härlig grönsaksgratäng på HGY som *ingen* åt av ;P
På fysiken hade vi ett oförberett mininationellt prov - allt vi lärt oss från 7 till 9. Vår kära lärare sa att detta skulle ta drygt en kvart (vi långskrivare tittade då på varandra och fnös/flinade) och sedan frågade någon hur många frågor det var.
"35 stycken frågor är det", svarade vår lärarinna glatt, och då kunde jag verkligen inte hålla mig för skratt : 35 frågor på en kvart!?! tss, lycka till lixom ! Men vi alla överlevde .. vilket nog var det ändå positiva för provet gick ( iaf för mig ) inte så bra.

Hörs imorgon, då är det nya pusselbitar som gäller :D <3


här står jag med THAAA MAN !! <3


förr i tiden

God kväll <3 Elsa sickade över lite bilder sen min överrasknings fest i sjuan :o vi var så små! Man längtar tbx när man ser sånt.
Imorgon är det skoolio som vanligt - så nice det ska bli x) - då ska föresten Klasselito få vääärsta bamsekramen som tack för gårdagens fina överraskning!
Denna dag, och helg, har bara varit en lååång rastlös tid - dock bättre än förra helgen :p (då det endast var plugg 24.7)
nej, nu har jag inget mer att tillägga, snackar lite med Nicklas (allas vår härliga kompis som gick med oss förrut)-mkt trevligt!

hare <33


06 - det var våra killkompisar som stog för dessa sminkningar <3


knas

HOLA!! Inget dop idag - jag orkar inte ens berätta varför, det är för pinsamt och skämmigt! Så istället sitter jag nu här på mitt rum och äter sallad. Egentligen skulle vi nu gå och fika hos Ante och Linda (våra grannar), men Erica vägrade så då hänkade inte jag heller :P 
Jag snackar med Elsie på msn,, och vi för ett mycket trevligt samtal :D<33,, dvs mkt killsnack.. Roligt men som vanligt ganska deprimerande..
Borde plugga men jag orkar inte...

jaja,, återkommer senare ;)

<33

<3


happy valentine

Glad alla <3-dag allihopa!!!! Vaknade klockan tio och åt en superfrukost (nästa gång ska Robin vara med ;) ). Efter frukosten kände jag en lätt panik över att jag ännu inte valt gymnasium. Så jag tog tjuren vid horna och loggade in på gymnasieintagning och gjorde mina val. (1 Östra Real, 2 Sjödal, 3Östra - hamnar nog på Sjödal)
Sedan kände jag mig lugn och en aning rastlös så då bestämde jag mig för att göra ett dopkort till en liten flicka som heter Olivia, jag och familjen ska gå på hennes dop imorgon - kortskapandet tog ett tag, men var väldans kul. 
Och nu - dagens höjdpunkt! Efter många härliga  valentine´s-mms och sms, så kommer min far och syster in efter att ha hämtat posten. Då håller Erica i två kort och en godispåse med zooapor och hjärtan i - jag visste genast vem det var ifrån. Min bästaste bästa vän Klas <333 Hon är så finurlig och detta rörde mig verkligen. När jag läste vad hon hade skrivit för saker så log jag hela tiden - TACK !!!
Igår fick jag även en tidig Alla<3dag-present av min mor och far : en mkt söt pyjamas ;) Tusentack - behövdes verkligen!

Ikväll är det bara jag, min syster och hennes kompis Mikaela som är hemma.. Så det betyder att de kommer sitta på hennes rum och jag kommer gå omkring själv hela kvällen :P Jag kmr i och för sig bara tråka och titta på Melodifestivalen - föresten, vill man göra Robin glad så rösta på Amy !! x)

Jaja, ha en fortsatt trevlig kväll <3


dopkortet ;)


min nattis !


älskardig Klas <3


ursäkta mig elsa <3

För att inte förlora en utav mina viktigaste läsare så får hon nu ett helt eget inlägg<33 Elsapelsalingonälskling !!!! - vilken tjej asså. Varje morgon så kliver hon upp tidigt för att kunna hålla mig sällskap till skolan, något jag värdesätter något otroligt! Väl i skolan står hon alltid vid min sida (inte bokstavligen då, hon är ingen förföjare) och hennes härliga personlighet som hoppar mellan allvarlig och flum gör att varje dag är ett nytt äventy<3

OBS! detta är dock det viktigaste : Elsa var med och hånskrattade åt robin och dumförklarade honom när han gjorde den stora "Sagan om ringen-missen"! - glöm inte det.


pusspårej, elskling<33


här har vi stjärnan <3

Kära helg <3

Ledigtledigtledigt - gud så skönt! Denna dag har gått väldigt fort. Vi fick tillbaka matteproven (inga kommentarer), jag och Klas hann även med att göra klart en hel pusselbit på idrotten - mkt bra jobbat! Sedan kändes det typ som att skolan var slut. Jag Klas och Elsa stanna kvar efteråt som vanligt och flumma lite, som alltid väldigt kul.
Jag börjar nu känna en viss gymnasieångest.. Robin och Klas har redan sökt och själv är jag så osäker på vad jag vill att jag snart spyyyr.
Imorgon är det alla <3-dag,, vilket inte borde finnas, så det spyr jag oxå på. Det blir ju mer en sorgdag, då alla ensamma patetiska singlar sitter själva och proppar i sig något som tröst - själv är jag en utav dem :P Jaja, det blir säkert bra ändå ;)


coolaste mammamiaposen<3


lingon och blåbär (har inget med inlägget att göra dock)

åååoh imorgon är det äntligen fredag ! Det ska bli så himla skönt att få sova ooch slappna av lite. Idag var det en ganska lugn dag i skolan, men efteråt satte partyt igång. Jag åkte då in till stan för att sjunga. Hela resen dit frös jag som attan, så det var väldigt skönt att få komma in i studion och sitta och snörvla medans jag lyssnade på en utav Daniels låtar. All sång gick bra - längtar till nästa gång!
Imorgon så är det dags för mig och Klas att gnugga våra geniknölar och komma på ett unik och superbra pulshöjarpass på idrotten. Jag tror inte att det kommer bli några problem - Så mycket tips som vi har fått av all aerobics vi gått på :P, plus att vi har ett par riktigt bra låtar i bakhuvudet som hjälper till att skapa ûbersteg. Imorgon får vi nog också tillbaka våra matteprov - och det betyder att jag förbannar imorgon, fredag den 13 - kunde ju inte blivit värre!
aja, hade bra nu så hörs vi senare!<33


jag och min kära syster tittade på gamla bilder här om dagen - och tro mig, detta var en utav de finare bilderna vi hade x)<33

jadu, robin..

Tjenare ! Idag har det varit en ganska skön dag även fast vi inte fick gå på teater, vilket iof alla hade sett fram emot. Istället hade vi typ två timmar so - mkt nice :P
På vägen hem idag hände även något ganska så, nej föresten, väldigt kul. Robin som (faktist väldigt ofta) brukar ha rätt, var då den ..vad ska jag säga... den mest osmarta av oss alla! Vi talade då om Sagan om ringen och hur trean så sorgligt slutar med att Frodo måste åka iväg för att han är så skadad i själen. Ungefär exakt så sa jag till Robin. Han kollar då på mig som om jag är helt dum i kolan och frågar : EÖÖ, vilken film har du sett egentligen?! (TÖNTtherese som aldrig förstår någonting - han sa det inte men jag vet att han tänkte det)fort. Frodo måste ju åka med dem för att han har blivit knivhuggen och de kan hjälpa honom att läka - så det är ju inte alls sorgligt att han åker! Vid detta ögonblick tittar Klara på Robin och frågar : vilken film är det du har sett ?!? Frodo måste ju åka med för att han är så förstörd inuti av alla hemskheter han varit med om. Robin: nej!, så är det inte alls. Varför skulle de då säga : he have scars that never will heal - och ta handen på hjärtat där han har blivit knivhuggen! Jag och Klas brister nu ut i skratt och frågar om han skojjar med oss. Stackarns Robin ser ut som ett frågetecken. Han förstod verkligen ingenting - men vi älskar dig ändå !<3  :P

Idag fick jag även reda på att Micke igår fick sin arm ur led plus att den bröts när han var på Kungsberget - stackarn <3
Krya på dej <33


Här har vi ponken som inte har någon som helst koll på S.O.R <3
(just på denna bild försöker han proppa i sig två chokladbollar i munnen - ganska lyckat faktist!

// Bamsekram


en sådan trevlig dag

Hallå alla glada !!! Nu har jag och Becka varit med Eva en hel dag. Det var apkul x) hahah,, eller nnja. Min rumpa gör väldigt ont och vi körde ganska många konstiga ställningar på body vive´n. Men annars så fick vi reda på att en utav Evas mardrömmar är att det skulle komma in en våldtäktsman i spinningsalen. Lyckligtvis har hon då en plan! Brandfönstret som finns där inne är nämligen en väldigt bra flyktväg, inte bara från elden, utan också från...ja, tex. våldtäktsmän :P
Jag har precis pluggat klart för dagen - mkt skönt ! Ikväll ska jag och min mor träna - styrka, så Jimmy kom inte och säg något! :P
Hoppas att Klas, Elsa och Robilito hade det bra på Kungsholmen idag, var det en skola för dig tro, Elsie? 
//Krääm



Bakom det blå är den niceiga filuren jag spenderade min dag med! <3
Måste få lite bättre bilder på dej ! :P


en vanlig måndag

Tjoooho <3 Nu flyttar Erica ut ur mitt rum - mycket sorgligt, men även skönt att äntligen få lite space efter typ fem månader ! Idag var det matteprov, och jag har på riktigt aldrig känt att det gått så dåligt på ett matteprov,,  jag förbannar den dag då vi får tillbaka dem - men nog talat om det.
Elin var tillbaka, hon lös som den söta solstrålen hon är <3 Det diskuterades även en hel del om Amy Daimond x) Som vi vet så är Robin hennes absolut största fan och han försvarar henne i vått och torrt. Just idag blev det en lite irriterad stämning då, framför allt Robin och Elsa, diskuterade hur gammal hon såg ut att vara. Robin sa då, ganska oväntat :P, att Amy såg äldre ut än Elsa, vilket Elsa inte direkt uppskattade. Men inga sura miner varade länge tack och lov ! 
Fick även höra att Jimmy (the Igelkott<3) tagit ledigt hela nästa vecka, och veckan efter det är det sportlov, så honom kommer jag inte se på två veckor ! -hur ska vi här hemma klara oss?!?!!
Imorgon är det friluftsdag. Då ska jag och Becka tillbringa en heldag med vår kära idrottslärare Eva (som jag nämde något om i ett tidigare inlägg). Vi ska köra spinning och body vive. Har absolut ingen aning om vad body vive är, eller jo en liten aning; har för mig att jag läste något om "en ny träningsteknik med boll" ,, så det ska ju bli najjs !
Detta får vara allt för idag, / pössolööss <3


nu försvinner du från stöket <3

min räddare i nöden <3

Äääntliiigen!!!!! :D Nu är allt pluggade över (för idag alltså). När jag ikväll kände att matteprovet var något jag inte orkade bry mig om så skickar Klas ett sms och undrar om hon kan få låna min mattebok. Denna fråga leder till slut till att Klasson befinner sig i mitt kök och diskuterar mattetal efter mattetal med mig. Jag tackar dig med hela mitt utslitna och trötta hjärta (kropp och framför allt hjärna) för denna härliga hjälp. Jag kände verkligen IG-vibbarna innan du kom !




+



=
de nya Einsteins !!!
ps, glöm nu aldrig att V=s/t :D, det kmr du verkligen ha användning för här i livet! ;)


// hare bra, för det ska ja!<3






vad vore världen utan kosmologi?

God kväll ! Idag mår jag bättre och jag har lyckats skriva de två fysikarbetena som ska vara inne imorgon. Det har verkligen aldrig varit så skönt att trycka på "print". Nu ska jag bara memorera allt till matteprovet imorgon ;)
Ojj, verkligen superkort inlägg idag, men så blir det när man inte gör något värt att skriva och dela med sig om.

Föresten, vill bara önska Klas all lycka med modern kosmologi och vår livskälla-solen! <33



Du och jag Eskil <33

kunde varit bättre !

Åååh, vilken lördag...suck ! jag hade önskat att jag fått börja det här inlägget med "äntligen" men det fick jag tyvärr inte. Jag fruktar febervarning och halsen har mått enmiljard gånger bättre. Idag hade jag som mål att skriva klart alla fysikarbeten. Det lyckades jag inte med, och då har jag ändå suttit och skrivit och letat fakta i sju timmar :O Denna helg är en helveteshelg, men det är bara att få allt gjort.
Jag har precis kollat på Melodifestivalen, alla bidrag var väl...sådär. Men det var mkt härligt att se Jonathan Fagerlund - en gammal SuperTrupers deltagare, vilket jag följde när jag var en liten flicka :P

// pussåkramskumbanan


saknar diiig Sophia <333

systerkväll

Äntligen!, nu är det fredag och jag ska bara lägga mig ner och sova till jag inte orkar göra det längre xD
Idag fick jag reda på att det inte bara är jag och Klasselita som är nördiga nog att fortfarande tycka om Disney (eller vi mer avgudar Disney menmen..), utan min anonyma kompis och hans anonyma kompis (inga namn nämda, vet inte om de är riktigt mogna för att tala om det för folk ännu) hade fått någon knäpp och sökt och lyssnat på Disneylåtar. Mycket härligt säger jag och hälsar varmt välkomna till klubben!
Idag hade jag också hemkunskap, och det är så sjukt äckligt hur strumporna ser ut efter att man varit i hksalen :S Så jag skyndade mig hem för att kunna kasta dem i tvätten.
Jag märker nu att det inte finns så mkt att skriva om denna dag, har faktist inte hänt så mycket.. Kara var supermajs som vanligt, Becka strosa omkring med sitt gudomliga hår, Robin gick och skröt om sin Ûbertränade kropp, Elin sjuk och Elsa....inte så flamsig(sjuk?), men hon luktade väldigt gott-även fast hon har en annan kroppslukt än jag ^^:P


Elsa, jag och Klas glada påHK

Jag, Elsa och korta (superlånga) Erik i mitten

Jag lyckas se fullständigt konstig ut, Klara - väldigt söt även fast hon står med en kniv, men Elsa som håller i en potatisskalare ser ut att vilja döda alla i närheten <3


Ikäll är det systerkväll. Det betyder att det bara är jag och min kära syster hemma. Vi får ju se hur det går..., (men nu vet jag ju att min underbara mor/far läser min blogg, så jag säger väl istället.)   : Ikväll kommer jag och Erica vara ensamma, och det kommer bli så mysigt och roligt och trevligt att det knappt går att beskriva med ord! PUNKT

Ha nu en fortsatt trevlig fredag ! /<33 ps, tack mamma för n-godiset !! mums <3


Knorren och jag <33

HALSONT

AAAAAAHHH!!!, gud så skönt. Nu har vi, 93:or, skrivit våra svenskauppsatser :D och jag orkar inte skriva något mer om det. Idag vaknade jag med världens halssmärta. Verkligen inte bra, då jag skulle på sånglektion  "/, så dagens roliga blev inställt.. Men det hände ju i och för sig andra roliga saker. Jag, Klas och Elsa har fysik ihop, och idag skulle vi kolla på lite faktafilmer. Så, för att göra det lite bekvämt för oss fixade vi fram värsta nackstöden (hur obekväma som helst) och vips så var det som att vi var på Cosmonova ! - ascoolt.
Elsa hade också nöjet att bryta min handled idag. Hon skulle göra high-five med mig, men det var inte jag beredd på, så det blev bara världens "knak", och sen hängde min hand som HarryPotters arm (u know?). 
Jag fick också reda på att Jimmy varit värsta Hitch-kopian. Ni vet han som parar ihop folk bara för att han är så bra på det. Då kan man ju undra varför han inte hittat någon åt mig !!!, tycker att jag förtjänar någon. Jag berättade också för honom att jag kallde honom igelkotten när jag inte kände honom pga hans asballa hår som var mörkt med många ljusa slingor. Jag tror dock inte att han tog det som något positivt. Men Jimmy!, jag tycker ju såklart att du är en sötaste och bästa igelkotten i hela världen!

åååhh, dagens pinsamma:
Robin sprang i förväg till centrum för att köpa en skiva till sin plastmor som fyller år idag, GRATTIS!!!. Jag, Elsa och Klas såg honom lite snabbt virra omkring som en vilsen höna och tänkte att vi skulle hjälpa honom lite. Så vi mötte honom precis vid ingången till akademibokhandeln.

Klas: Vad är det du ska köpa till henne?
Robin: En skiva med "blablabla", någon kvinnlig artist.
En man brevid: Du kanske ska säga att skivan inte är till dig (ett litet hånfullt leende)
Robin: Aaa, nej den är ju inte till mig.

Jag hade ingen aning om vem den mannen var, så någon minut senare frågar jag Robin: Känner du honom eller..?
Robin stirrar då på mig med fågelholksmun: Skojjar du med mig!!? Det är ju min pappa!!  Jag kände för att sjukna ner i jorden. Här står jag med en utav mina bästa vänner och vet inte ens vem hans pappa är, jag hade inte ens ett hum om hur han såg ut :S Jag ber iaf så hemskt mycket om ursäkt för mitt ovetande.



Igelkotten & Jag


Elsa <3 Therese

FYSIK, FYSIK och mer FYSIK!

En sådan underbar vinterdag det var idag. De flesta i "gänget" är dock lite halvsjuka. Värst är det med Elin. Den lilla flickan gick till och med hem efter bilden idag "/ KRYA PÅ DEJ!! <3 ..men annars, "en sådan härlig vinterdag!"
Idag har jag både haft spanskaförhör (gick helt ok), fysik-betygsamtal (ett lugnande mvg) och so-förhör (minst ett irriterande fel). Och just nu för att avsluta denna dag på ett lite trevligt sätt så har jag satt mig ner för att plugga fysik. Dock inte det roligast man kan göra, men det måste göras.
Ska vi se vad som har hänt av värde också..hm.. JOOOO!, jag och Klas total ägde hela aerobicsen i går. Vi körde på som om vi aldrig gjort något annat än just samma koreografi i flera år. - Mkt bra jobbat tjejen! Min mor var även väldigt bra måste jag medge :) Ikväll ska hon och jag träna med skivstång. Vi får se vad konsekvenserna blir den här gången. Senast vi körde det så gick min mor runt som en gammal tant i tre dagar på grund av träningsvärken hon fått i benen, - en mycket rolig syn!

 Nej, nu måste jag plugga. SUCK!

ps. om Elsie läser så vill jag bara uppmana henne att kämpa på och inte äta upp allt godis ! <33

KRAM


 Klasson, glad som vanligt <3

aerobicsdax!"

Hejsan hoppsan lillebror! Jag vaknade precis från min 2 timmars middagslur, en mycket skön lite sömnstund som tyvärr var tvungen att ta slut. Jag ska ju nämligen på aerobics senare, och det ska Klas också !!!!! Så jag tvingade mig upp ur min varma mjuka säng, för att ha tid på mig att förbereda mig mentalt för träning.
Så, vad har hänt idag måntro? Jo, alla 93:or i hela landet har nu gjort sitt första nationella prov i svenska. Hoppas att det gick bra för alla!, själv tror jag att det gick helt okejsan, skrev väl inga toppsvar men jag hann iaf med alla x)
Eva, vår kära idrottslärare var även sjuk idag, så vilka fick en mycket lång håltimme att göra precis vad de ville på?! VI !":D
Vi, (jag, Klasson, Robin, Elsa och Elin) började med att gå ner i uppehållsrummet. Där drog Robin fram kortleken och vi andra förberedde oss på att få stryk. Men då, från ingenstans, kom Klara den ovetande proffisionella "slav-och-president"- spelaren och gjorde äppelmos av oss hela bunten, mkt ..trevligt :P (men Robin var även bra han med).
Sedan tröttnade jag och Klas på uppehållsrummet och vi begav oss till Crillans, dvs musiksalen. Där spelade Klas piano så att det stod härliga till! Hon är så otroligt duktig den lilla tösen <3 

Men nu ska jag göra mig i ordning, hör av mig senare // <3


Absolut första inlägget

Välkommen till min otroligt fina blogg som säkert redan nu har ca 1 triljon läsare :P Inte riktigt kanske men man måste ju börja någonstans. Så jag börjar väl här..
Vad har hänt idag? hm... jo vi fick tillbaka våra fysikprov som blivit rättade av världens snabbaste rättare, mycket härligt! Jag har även hoppat så galet att min väska sprack, jag skyller absolut inte på Robin, även fast jag är säker på att han innerst inne mår lite dåligt över min döda väska. Kanske iaf x)
Annars har det dock inte hänt så mycket.

Imorgon är det första nationella provet, det känns väl sådär. Men lixom, vad är det värsta som kan hända? Det skulle såklart kunna gå Ûberilla, man skulle kunna få total blackout eller sitta och snora ner hela pappret för att kylan nu börjat komma igen... men detta är inget jag planerat, så det är bara att hålla tummarna för att det inte heller händer.

Imorgon är det träningsdags för mig och min mor (hoppas även att Klas och Jenny kommer). Vi har nämligen börjat träna på FriskisochSvettis - ett för övrigt mycket mysigt ställe. Just imorgon är det aerobics, vilket jag är skickligt usel på men det är även ganska kul och uppfriskande,- för att inte tala om träning för hjärnan när man försöker komma ihåg oräkneligt många steg i ett så högt tempo att man bara vill lägga sig på golvet och skratta för sin uselhet :P Men det ska iaf bli supernice! ;)

Så, detta får bli mitt absolut första inlägg - nu ska jag bara få några att läsa det också :D


 // <3 Thereselita (Robin, namnet är just för DIG)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0