<3

Hejsan :)

hur leker livet? sådär må jag säga.... är ganska nere just nu.
TILL DIG: det var inte meningen att lämna dig i sticket. Jag älskar verkligen dig, du är min bästevän men du gör det svårt när du inte vill veta av mig. Prata med mig när du känner dig redo </3

Idag vaknade jag halv ett med typ väääärldens megapåsar under ögonen, de försvann förvisso ganska så snart efter att jag varit ute i solen.
Erica följde även med ut idag - första gången hon gick ut för att sola i sommar xD Det var superskönt. Varmt med svalkande vindar B-)

Senare ska jag träffa Andreas<3 Det är NU, första gången jag nämner honom på denna faaantastiska blogg x)(hör ironin!) Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men saknat honom har jag gjort och det ska därför bara bli väldigt supenice att se honom igen (-iom att senast var typ förra veckan x)^)<3


jag langar bitchblick till typ väggen xD - här ser ni mig men även min nya bikini :) <3, OCH min superbränna, right? B-)

<3


äntligen Klara!!!!!<3

En superhärlig sommardag må jag säga :) Väcktes av Elsa vid kvart över nio <tack så mkt B-)>, halv tio pallrade jag mig upp och såg att denna dag även lystes upp av vår käre vän solen (eller väninna, hur var det Klara?)
Tjugo minuter över två träffade jag Klas at the spot. SÅÅÅÅ majs att träffa tösen igen!, plus att vi båda hade matchat varandra med olika nyanser av blått x)<3
Vi köpte varsin glass och satte oss på våra picknickfiltar i sjödalsparken. Därefter var det vi två igen!, vi babblade på om allt mellan himmel och jord.
Några timmar senare träffade vi Robin och Elsa :D

-ikväll blir det hem till Elsa ;) <3



har saknat dej så väldigt mycket <3


..jag hade faktiskt hunnit glömma hur kort du är! :O <3


BTW! alla som vill ha megaläppar och sprutar i typ silikon å skit, gör inte det! köp istället en Calippo och gå omkring med den...alltid x) Vi fick iaf riktigt schteekiga munnar x):




ses ikväll gummilumman :D <3

Flicksen ;) <3


Godkväll! Jag sitter å dricker O´boy och lyssnar musik, väldans mys. O´boy har typ blivit min nya grej, en härlig sockerdrink ;)

Jag kom hem från gömmarn precis. Jag var där med Elsa och Nelly ,- skönt med bara oss tjejer. Väldigt "gys"<3

och btw, vem jag nu kan tacka (?) - TACK för det fina vädret! Det är så sjuukt skönt att bara gå runt i en klänning utan att frysa.

Idag har jag även varit i farsta och letat skor, det gick bra :)

Jag har träffat Robin. Vi satt i Sjödalsparken och snackade om... allt.

Imorgon har jag en lunchdate men min käraste vän Klas! Det ska bli sååååå nicebajs att träffa dig. Vi sågs iof förra veckan typ, men det känns som en evighet sen :*(   vi ska ha en picknick i parken och bara njuta av varandras sällskap :D<3



Elsa och Nelly redo för bad :) <3


ÄLSKAR <3


<3


varmt och skönt var det i vattnet. Men vem hade inte bikini med sig? Jo, jag! Lite avis...


...jag fick ligga å gysa själv på klipporna istället x)


SEE YA <3




superonödigt xD<3

jag har blivit en supertönt!!!!1, en sådan som Tiemo verkar avsky. jag sitter nämligen och skriver på mitt andra inlägg för dagen. och vad är det egentligen jag ska skriva om denna gång? -ingen aning! Jag har bara så otroligt tråkigt. det är hett ute och jag klarar inte av mer sol förrän om typ en halvtimme, de flesta polarna är hemma å slaggar och jag vill inte sätta mig framför teven....så där har jag anledningar till detta struntpratsinlägget.
Jag kan ju förvisso berätta att min käre moder flera dagar i sträck har suttit och letat efter en billig sistaminutenresa och igår small det! Turkiet 18 juli - here I come :D <3 -bra jobbat morsan ;)
soooo, vad händer i veckan då?^ :P Nejgud, nu lägger jag av med detta trams och...mjo lite mer bilder kan jag bjussa på ;) 




<3


 

tältning <3

Godmorgon gott folk! Jag kom precis hem från tältningen på Lida. Herrejösses så kallt det kan bli även fast man är typ tolv stycken i ett 6-mannatält x) 

Vid ett-tiden igår så träffades alla för att handla mat å dricka. Sedan åkte jag, Elsa, Nelly, Martina, Elin och Robert ner till Lida. Det var jättefint väder, så vi tog av oss kläderna (bikinis var på! ;P) och hoppade i vattnet. >Sommarens första dopp!<, och det må jag säga; det var väldigt skönt B-)
 
Några timmar senare, efter att vi tryckt i oss en hel melon och solat lite, så kom Emma, Fredrik och Tiemo. Då började grillfesten! Vi käkade hamburgare ;)
Några timmar efter det kom resten av gänget ; Jonas, Scheppe, Robin, William och Felix. Vi badade då återigen ;), tände en eld och satt å myste. När klockan började närma sig kallt och mörkt så flyttade vi in i tältet. Där inne körde vi "suck & blow", och jag kan ju säga att vissa *RobinåElin* sucked!!!! :P

Allt som allt så var det en mycket trevlig och mysig utflykt! <3


melon<3mums!


Robin<3Felix ;)


Hejsanhoppsan lillebror! <3

en härlig sommardag <3

OJOJOJ!!!! tre "oj" för 1. oj vilket najsbajs väder det var idag - änligen är sommaren här! 2. oj vad jag har cyklat!, som en galning upp å ner för hundratals backar ;P 3. oj, vad mtk som har hänt denna dag.

strax före tio smsade min käre vän robin och frågade om jag var vaken. självklart hade jag som vanligt varit uppe med tuppen så jag skickade glatt tillbaka - sååååklart!  några miuter senare sitter självaste robin i en solstol ute på min tomt. han var hemma hos mig å snackade och åt banan ;), plus det viktigaste!, han lärde sig hur jag sminkar mig x)
lite över tolv så drar vi våra bruna kroppar ner till centrum, där fixar JAG i lite luft i mitt cykeldäck och så bjöd robin mig på en chokolatemilkshake - mums!!! därpå mötte vi upp elsa, nelly, felix, william, wille, scheppe och jonas och så stack vi till gömmarn. det var verkligen inte så varmt som man kunnat tro denna härliga dag, men majoriteten av oss badade faktiskt. eloge till dom!
efter ett par timmar så drog alla killar så, väldigt logiskt, kvar var vi tjejer xP vi hade det jättemysigt. solen kom fram och vi låg å tittade på molnen.
vi skiljdes sedan för att återigen någon timme senare kunna träffas. jag, elsa, robin å nelly drog då återigen till gömmarn, och OJ (ett till oj) vad fint det var - en underbar solnedgång<3
när solen gått å lagt sig drog vi till KB å tittade på när folket spelade fotboll ;)

Bilder ;


söta robin, och båda har självis TVÅ sugrör var för det är coolast B-) <3


girltime :) <3


fiiinaste solnedgången <3 så sommrigt å härligt! <3


love yaaaaaaa ´tullis´<3


så fina <3333

TACK Å HEJ <3 - imorgon ska det tältas! :D <3 (och hoppas, right?) <3



helg med systrarna <3

hejsan hoppsan ! <3 nu är jag tillbaka efter en lugn å skön helg med familjen Lindahl :) Det var som vanligt väldigt länge sedan vi sist sågs och därför var det, även som vanligt, väldans roligt att träffa er igen ;)
här är några av de tusenmiljarder bilder som togs under tiden;


här synes vilka som offrade sina liv för att plocka de ultimata midsommarblommorna x) <3


här ser vi även vilka som INTE tänkte göra något fint med det vi plockat ;P <3


erica fick feeetaste tårtan, och sheeaaat så tung den var! <3


<3 systrarna Lindahl <3

 
jag å el födelsedagsbarnooo <3


Fannypanny <3

  
favoritbilderna på mig och Sophia xP <3


jag och Sophia för alltidalltidalltidalltidalltidalltid!!!1 <3


...å våra minikopior <3 älskar er smånissar


världens härligaste <3


TACK Å HEJ för mig!<3
 

Grattis Erica <3

mamma kommer väl antagligen döda mig om hon hör att jag, istället för att göra i ordning mig, sitter vid datorn. men det struntar jag just nu fullständigt i, jag tar henne ändå ;)

GRATTIS SYSTERYSTER PÅ 14ÅRS DAGEN <3<3<3<3
å glad midsommar gott folk!


..alltså jag orkar inte gå igenom allt jag gjort de senaste dagarna. men igår var jag iaf med Klara och Robin, det var en sk. "män-dag" x)    från klockan två till typ åtta var vi å "shoppade" , det var Robins önskemål för dagen!  Senare på kvällen samlades vi hemma hos grabben, körde gurrahero, singstar och två rundor plump sedan förstörde jag festen genom att dra (på mammas order)

här har vi liiiite bilder från veckan. dock är det oftast Elsa som är duktig å har med sig kameran överallt men jag venne vart hon har gömt bilderna (!?)<3






charmigt foto där du visar upp dina bästa sidor må jag säga <3
Grattis än en gång :) <3




Vi höres å synes på söndag skulle jag tro ;) Hare bäst! <3


blajj

jag känner att jag är väldigt dålig på att uppdatera här på bloggen. fy skäms på mig själv!!! så en liten kort sammanfattning på vad som hänt de senaste dagarna ;
som nog de flesta har lagt märke till så brilljerar det svenska sommarregnet, vilket endast har lett till blöta fötter och en vitare hy än i julas. dock har gänget hunnit med en massa skojigheter ;) 
i lördags var vi t.ex. i parken och lyssnade på ...vad ska man säga..."huset-band".  det var kallt och regningt men vi stod där och höll skenet uppe. på kvällen var ett helt gäng hemma hos erik å tittade film, hannibal x)
på söndagen lydde jag guds ord och var bara hemma och tog det sjuukt lugnt, väldigt skönt faktiskt!
måndagen startade med en härlig förmiddag hos robin, eller nja förmiddag å förmiddag. någon timme var jag där. jag åkte sedan hem å käkade, därefter begav jag mig av för att möta upp elsa, robin å adde. (en mkt oväntat fyro x)) vi "hängde" i centrum......      NEJ, nu måste jag dra! ska till skhlm med robilto å klasse. fortsätter inlägget senare, å då kmr även bilder om ni har tur!


pösz å kräm <3


Älskar er ngt otroligt ;) <3

första dagen på sommarlovet -09. så otroligt skönt!

i måndags var vi som tidigare nämnt vid Långsjön och senare hade vi avslutningsmiddag ;

Långsjön


jag å Robilito <3

schteekare<3

becca med snygg mustasch<3

gullisar (spc Elsas pose x))<3


avslutningsmiddagen;


elsa, elin, robin, becca och micke <3

micke å jag <3

sebbe å elsa <3

älskar vårt knasgäng<3


igår var det skolavslutning och fest hemma hos jeff;


ihoppressade vid scenen ;)



elsa å jimmy <3


wille och jag <3


allvarligt, SÖTASTE <3


tårtkalas <3


Erran <3


fialotta <3


en tårögd jossan <3


-längre för en gångs skull ;) <3


jag och Klasson 4-ever ! Pink till vinter :D <3


Sebastian och jag <3


min UNDERBARA lärare Sofia <3



Bilder från festen kan ni se på Elsas blogg (länkar) ;) <3

Ska göra mig i ordning för nrj nu. Pusz å kräm <3<3


sista dagarna <3<3<3

Heysan<3 Sista dagarna i skolan har vi nu framför oss. Jag kan inte förstå att vi redan ska sluta nian. Tiden har gått så sjukt fort, men dessa dagar ska vi göra minnesvärda. Imorgon startar vi upp med lite bad vid Långsjön. Säkerligen kommer det att vara dåligt väder, men vad gör det? -Absolut ingenting. Så länge vi är tsm så kommer allt vara toppen ändå ;) Vi kommer sedan skiljas för att sedan kunna mötas upp igen på Töntbergas parkering och föras bort till ett "unknown-place" och ha våran avslutningsmiddag <3 Det ska ärligt talat bli riktigt riktigt feting nice B-) .
På tisdag kommer adrenalinet pumpa. Då sker nämligen den ökända brännbollsmatcen mot lärarna, och det vore en total besvikelse och förnedring om vi slutade som förlorare x) Så klockan 10.00 smäller det i Rådsparken och jag förväntar mig då stora banderoller som viftande hejjar på oss :D
På onsdag så kommer den stora glädje/sorge-dagen. Vi slutar då på Tomtbergaskolan för evigt. Själv har jag gått där i tio år (otroligt men sant!) och med all säkerhet kommer flera tårar fällas. Jag kommer sakna alla så sjukt mycket. Vi får helt enkelt se till att vi håller kontakten utan studier som pressar på.
Ja, detta får vara allt för denna gång. Här är ett gäng bilder som tagits den senaste veckan..;


Robin kan sina poser ;) <3


Klara med en glass och Robin som ... ja vad gör han egentligen ? x) <3


Elin och Elsa <3


Eskil visar stolt upp sin mobil ;P <3


okeyy, craziiie arm!!!! ^:P <3
 


Tack å hej<3



RSS 2.0